26 Nisan 2014 Cumartesi

Fazla Özgüven Başa Bela.!

Gönderen Unknown zaman: 15:06 0 yorum
Evet yine ben geldim ! Benden başka birini beklemeniz zaten büyük saçmalık olurdu. Neyse umarım iyisinizdir. 8. sınıflar TEOG'ta umarım istedikleri başarıları elde ederler. Sizin sayenizde tatildeyiz kıymetlisiniz değerlisiniz. Bugünün en iyi kısmı dondurma yemem. Diğerleri faso fiso. Demiştim ya size wattpad adlı sitede hikaye yayınlamıştım diye. Bugün onu sildim. Neden mi ? Tabii ki öz güven eksikliği. 

25 Nisan 2014 Cuma

Okul okul ve yine okul.

Gönderen Unknown zaman: 08:14 0 yorum
Bunu okuyan kişi merhaba ! Bugün olanları şöyle özet geçmek istiyorum. Şöyle ki bugün şu güzel art arda gelen tatillerin arasına okulun girmemesi için bugün okula gitmedim. Yaşasın ! Ama sonradan keşke gitseydim dedim. Çünkü annem evdeki tüm yorganları çıkarttırdı. Ah! Neyse bu sefer çokta bir şey olmadı. Wattpad adlı site bir hikaye yazmaya başladım. Falan filan. 

23 Nisan 2014 Çarşamba

Bugün Bayram Erken Kalkın Çocuklar !

Gönderen Unknown zaman: 08:19 0 yorum

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladığım için çok sevinçliyim. Bugün dopdolu bir gündü. Keşke her gün böyle olsa. Doyasıya eğlensem de aksilikler peşimi bırakmıyor. Öncelikle Atam iyi ki vardın varsın. Her insan babasını sevmez mi ? Güneş gibi aydınlattığın bu ülkeyi böyle görmek acı verirdi sana belki. Ama sen bu ülkeyi kurtarabilecek çocuklara ve gençliğe sahipsin. Kötü günler çabuk geçer. Umarım.

22 Nisan 2014 Salı

Şarkı Önerileri !

Gönderen Unknown zaman: 09:25 0 yorum
Bugün çok mutlu olduğum için sizi harekete geçirebilecek Türkçe ve İngilizce şarkıları sıraladım buyurun bakalım ! :) Belki beğenmeyebilirsiniz. Benim de dinlediğim hareketli şarkı yokmuş maalesef. Bu nedenle zorlandım biraz seçerken. Umarım dinlersiniz. İyi eğlenceler ! 

Mutluluk Her şeye Bedeldir :)

Gönderen Unknown zaman: 09:03 0 yorum
Mutluluktan havalara uçmanız gereken okuyucularım selam olsun size ! Bugün çok mutluyum. Evet kesin 10 yada 15 dakika sonra bozulabilir bir mutluluk olsa da anı yaşamak gerekçesiyle an itibariyle çok sevinçliyim özgürüm hürüm ! Şimdi aklınızdan geçiyordur ''Mal kız niye seviniyor acaba?'' diye. Tabii ki de tatil ! Tatil kelimesi mutluluk sevinç ve güzel olan tüm duyguları üstünde toplanmış sanki ! Her gün tatil olmasını isteyen bir öğrenci olarak bugünü bayram olarak ilan ediyorum. Gelin şu mutluluğun tanımı açıklayalım.

21 Nisan 2014 Pazartesi

Bir Hastalık ''Komşu Ziyareti''

Gönderen Unknown zaman: 06:30 0 yorum
Evet bloguma girme zahmeti yapıp bu yazıyı okuyan güzel insan ! Bu gün fazla normal ve sıradan olduğu için yazacak bir anımız yok maalesef. Yine de sevgili matematik sınavının canına okudum. İnek Bayan Yalnız Gücü ! Şuan odama kendimi kilitleyip kolamı yudumluyorum. Ne kadar keyifli gibi görünsem de aslında hiçte öyle değil. Normal bir insan olarak (anormal biri olabilirim ama konu sapmasın.) kendimi aşk acısı çeken ergenler gibi odaya kilitleyip yalnızlık şarkıları dinlemem. Tabii annem komşuları eve çağırmadığı zaman...

20 Nisan 2014 Pazar

Herkes Aynı Bu Hayatta !

Gönderen Unknown zaman: 01:39 0 yorum
Uzun zaman oldu yazmayalı. Aslında pek uzun olmadı ama yine de uzun sayılır. Yazmadığım süreçte hiç bir aksiyon olmaması sadece fen ve teknoloji dersinden 100 notu almam en büyük aksiyondu galiba. Oysa ki okulumuza şeref veren popüler adı verilen kişilerin öyle mi ? Erkekten erkeğe kızdan kıza kavgadan kavgaya koşan onlar ! Hayatlarını yaşıyorlar da diyebiliriz. O zaman gelin konuyu detaylıca konuşalım. 

17 Nisan 2014 Perşembe

Dışarıdan Psikopat Olmak.

Gönderen Unknown zaman: 07:25 0 yorum
Selam yazımı okuyan güzel insan ! Bir kaç gündür yazamadım maalesef. Sınav denilen lanet küfür gibi karaktersiz şeylere odaklanmalıydım. Yani en azından ailem böyle söylüyor. Her yazılıdan ''oh be sonunda bundan da kurtulduk !'' dememde cabası. Öyle böyle derken günler geçip gidiyor. İnsanlar değişiyor. Zorunlu ya da kendi isteği ile. Böyle deyince aklıma saçma sapan şeyler geliyor nedense. Harbi psikopat biri olmam duygularımın ya da düşüncelerim olmayacağı anlamına gelmeyeceğini şurada bir konuşalım. Psikopat olabilirim ama asla beyinsiz ego balonu ve vicdansız olmam yani. Bu konuya nereden geldiğimi merak ediyorsanız buyurun başlayalım.

14 Nisan 2014 Pazartesi

Biz Daha Ölmedik.

Gönderen Unknown zaman: 04:54 0 yorum
Selam normalleşmiş anormal insanlar ! Ben geldim. Bayan Yalnız. Dün yazdığım ilk yazımın ardından hemen bunu yazıyorum. Neyse bugün boktan okuluma her zaman ki gibi gittim. Aslında bugün fena değildi de taaaa kii aşırı derecede mükemmelliyetçi gıcık -sinirimi tavana çıkartan- kadının ödevimi beğenmemesine kadar. Ödevi sanki çok güzel. Sosyal proje ödevim sizce ne ? Tahmin edin. RÖPORTAJ. Evet hem de konular ile alakası yok. Ama ben yine de adam gibi ödevimi yaptım. Kendisi gibi mükemmel olamadığım için beğenmemiş ödevimi. Karalamış resmen. Umarım elime düşer bir gün. (Bu bölümde etmediğim küfür beddua kalmadı.) Neyse ki annem ve babam kadının çok mükemmellik isteyen biri olduğunu biliyorlar da kızmadılar. Konuyu yine saptırdım ama olsun artık. Esas konumuza gelelim. 

13 Nisan 2014 Pazar

Ön Yargısı Boyunu Aşanlar...

Gönderen Unknown zaman: 08:54 0 yorum

Yazı yazmanın en güzel taraflarından biri de yazarken hissetmenizdir. Düşünceler duyguların oluverir bir anda. Bende pek çok yerde yazmaya çalıştım. Fakat bir halt beceremedim. Benim güzel yazamamam değil sorun sadece kendimi ifade edecek yer yok. Ah ön yargısı yer çekimine meydan okuyanlar ! Sahi her yerde var sanırım bunlar. Onları gördükçe kendimi fabrika hatası gibi hissediyorum. Adım üstümde canım zaten benim ! ''Bayan Yalnız'' bu ismi seçmemi tabii ki sebebi var. Öylesine koymadık yani. Onun nedenini daha sonra açıklarız bir ara.
 

Mss. Koala'nın Blogu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review