22 Nisan 2014 Salı

Mutluluk Her şeye Bedeldir :)

Gönderen Unknown zaman: 09:03
Mutluluktan havalara uçmanız gereken okuyucularım selam olsun size ! Bugün çok mutluyum. Evet kesin 10 yada 15 dakika sonra bozulabilir bir mutluluk olsa da anı yaşamak gerekçesiyle an itibariyle çok sevinçliyim özgürüm hürüm ! Şimdi aklınızdan geçiyordur ''Mal kız niye seviniyor acaba?'' diye. Tabii ki de tatil ! Tatil kelimesi mutluluk sevinç ve güzel olan tüm duyguları üstünde toplanmış sanki ! Her gün tatil olmasını isteyen bir öğrenci olarak bugünü bayram olarak ilan ediyorum. Gelin şu mutluluğun tanımı açıklayalım.

Mutluluk bence insanın kendisini dünyadaki herkesten heyecanlı ve sevinçli hissetmesidir. İçindeki o kıpırtı sanki her yere yayılıyor ve çılgınca anormal hareketler yapıyorsun. Bağıra bağıra şarkı söylüyorsun. Kötü bir şey bile sana o kadar güzel geliyor ki... Bütün duyguların yok oluyor ve sadece vücudunda mutluluk hissediyorsun. Tüm bu mutluluğu hissetmen için hiçte büyük bir şeye ihtiyacın yok. Okulların tatil olması, dondurmadan bedava çıkması ya da okuduğun kitaptaki karakterlerin yakınlaşması seni havalara uçururken niye hep depresif olalım ki ? Üstte gördüğünüz kişinin sırıtması ile bile mutlu olabilirim ben. 
Her dakika herhangi şeylere canımızı sıkıyoruz. Olmadı kimsemiz yok kimse bizimle çıkmıyor diye ağlıyoruz. Çıkmasın amına koyayım. Umurumda değil ! Sen mutlu ol yeter ki ! O mu hayatını değiştirecek ? Siktir et. Bir sürü yalnız var dışarıda. Bir sürü sınavın varsa çalış ve iyi olanı düşün. Her şey üst üste mi geldi ? Bilgisayarını eline al ve hareketli bir şarkı aç ! Bağır bağır söyle ! Sesin kötüyse kötü. Herkesin çok mu iyi sesi var ? Varsa da bana ne ? Sen mutlu isen her şey iyi olacaktır. Kötü düşünme ! Sen bunu yapabilirsin ! 


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Mss. Koala'nın Blogu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review