23 Haziran 2014 Pazartesi

Hafif Yaz Tarifleri - 1

Gönderen Unknown zaman: 02:39 0 yorum
Öncelikle merhaba ! Yaz ile sıkıntıdan patlamak üzeresiniz değil mi ? Bende öyleyim çünkü. Ve karar verdim belki sizinde işinize yarar. Bu yaz farklı tarifler deniyorum. Buna ilk olarak yaz sandviçi ile başladım. Umarım sizinde hoşunuza gider. Gelin sandviçimizi yapalım.


Ödevsiz Dünya !

Gönderen Unknown zaman: 02:27 0 yorum
Merhaba uzun zamandır unutulan blogum ve okuyucular ! Harbiden de  uzun zaman oldu. Görende beni her gün gezip tozan yerinde durmayan biri sanacak. Halbuki tüm gün evdeyim doğrusu. En büyük aktivitem odamdan mutfağa gitmek oluyor. Ama neyse hayattayım hayattayız.


18 Haziran 2014 Çarşamba

Lennon Gözlükler

Gönderen Unknown zaman: 11:51 0 yorum
Üzgünüm uzun bir yolculuktan dolayı yazamamıştım. Neyse sonuçta buradayım. Konumuza geri dönelim.
Sıcaklar fazlasıyla başladı. Yaz geldi ve tüm günü neredeyse güneş ile geçiriyoruz. Fakat bazı zararlı güneş ışınları gözümüze zarar verebilir. Bu nedenle güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Eee tabii modaya da ayak uydurmamız gerekiyor. İşte bir yaz modası yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri !



13 Haziran 2014 Cuma

3 Kardeş..

Gönderen Unknown zaman: 09:46 0 yorum
Evet karneleri aldık sonunda. Bende yeni dershanemin hızlandırmasından ve arkadaşlarımdan ayrıldıktan sonra buradayım. İlk olarak aşk,para,başarı ve daha fazlası ne ifade eder ki bizim için ? Ama öyle bir şey var ki tanımlayamazsın sadece gösterirsin. İşte bunlar benim kardeşim diye.

9 Haziran 2014 Pazartesi

Doğum Gününü Normal Bir Gün.

Gönderen Unknown zaman: 03:00 0 yorum
Merhaba benim gibi anormal okuyucularım ! Bu sıcakta salak gibi okula gidip geri döndüm. Ve bugünün en önemlisi benim doğum günüm olması ! O yüzden şu günlerde herkese ''Shut up bitches it's my birthday'' deme alışkanlığım oldu :D !

(Temsili annem ve ben )

6 Haziran 2014 Cuma

Boş Dersler Boş Beyinler...

Gönderen Unknown zaman: 06:25 0 yorum
Merhaba Tatlı Okuyucularım ! Günler adeta su gibi akıp geçiyor. Oturup düşünmeye hiç zaman kalmıyor doğrusu. Hatta haftaya bugün okulların kapanacağı gerçeği bana hala rüya gibi gelse de bu gerçekten gerçek. Yani koskoca o aralık ayları, ocak ayları çabucak geçmişti. Sanırım sınavdan sınava koştururken zaman baya hızlı akıyormuş ne dersiniz ?


5 Haziran 2014 Perşembe

Vizyonda En çok İzlenen Haftanın İlk Beşleri

Gönderen Unknown zaman: 06:32 0 yorum

X-Men: Geçmis Günler Gelecek : Afis

Bu hafta sonu arkadaşlarım ile sinemaya gideceğiz. Belki sizlerde gideceksinizdir. Bende vizyondaki en çok izlenen filmlere göz atıyordum gelin birlikte bakalım.


Kış Görünümlü Haziran

Gönderen Unknown zaman: 00:33 0 yorum
Selam kış görünümlü yaz mevsimini yaşayan yoldaşlarım ! Şu haziran aylarında şakır şukur yağmur yağıyor ve ben bu yüzden daha yaz geldi diye bile sevinemedim doğrusu. Geçen sene şu zamanlarda elimde bir dondurma kutu dersleri boşlayıp dizi izlerken bu sene elimde şemsiye etrafı dolaşıyorum. Bu havalarda iyice bozuldu artık dediğinizi duyar gibiyim. Peki bu havalar bu kadar bozulduysa kim bozdu ? Tabii ki biz. 

4 Haziran 2014 Çarşamba

Çikolatalı Tart

Gönderen Unknown zaman: 07:59 0 yorum
Merhaba Bunu Okuyan Güzel İnsanlar ! Ben içinde çikolata olan her şeyi çok sevebileceğim için bugün sizler için aradım taradım ve çok beğendiğim sizin de beğeneceğinizi umduğum bir tarif. ''Çikolatalı Tart'' Buyurun yapmaya başlayalım !
                   

Ben Kimim ?

Gönderen Unknown zaman: 05:02 0 yorum
Ben atara atar gidere gider şeklimiz yeter. Tamam iğrençti normale dönüyorum. Ben anormal derecede saçmalıklar yapan ama sevimli olmayı deneyen biriyim. Yabancı dizi izleme merakına tutulmuş pek çok dizi izleyen My Mad Fat Diary dizisinin yeni bölümlerini sabırsızca  bekleyemeyen kişiyim. Ayrıca bunun yanında kendini bir şey zanneden ya da benim deyimimle hiçbir şeyiz insanlardan nefret ederim. Kısaca şu popüler denilenlerden. Bunun dışında okulumdaki öğretmenlere özellikle el sanatları ile ilgili derslerden olan öğretmenlere çok fazla söven biriyim. Yaz tatilimin en büyük eğlencesi bir kut dondurma ve bilgisayar olan kişiden ne beklenir ki ? Diğer insanlardan farklı olarak 6 duyu organı olan ve bu organın telefon olduğunu söyleyen kişi ben oluyorum arkadaşlar. Yakında yabancı dizilerden farklı olarak kore dizilerine de başlayacağım hadi bakalım. :) Ve çok fazla güneşi beklerken hayranıyım. Kerem Bursin ve Hande Doğandemir bir numara ! 
 

 



Wattpad Hikayesi| Annemin Gelini Olur Musun ?

Gönderen Unknown zaman: 04:10 1 yorum
Merhaba ! Öncelikle yazmayalı uzun zaman oldu. Fakat yaz geliyor bu nedenle yazmaya geri döndüm ! Blogumda biraz stil değişikliği ve yeni bölümler ekledim. Umarım güzel olmuştur. :) Bu da yeni bölümlerimizden biri Kitap Tavsiyeleri bölümü. Bu bölümde okunması gereken kitaplar ve okuduğum kitaplar hakkında yorumlarımı yazacağım. O zaman başlayalım !



 

Mss. Koala'nın Blogu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review