4 Haziran 2014 Çarşamba

Wattpad Hikayesi| Annemin Gelini Olur Musun ?

Gönderen Unknown zaman: 04:10
Merhaba ! Öncelikle yazmayalı uzun zaman oldu. Fakat yaz geliyor bu nedenle yazmaya geri döndüm ! Blogumda biraz stil değişikliği ve yeni bölümler ekledim. Umarım güzel olmuştur. :) Bu da yeni bölümlerimizden biri Kitap Tavsiyeleri bölümü. Bu bölümde okunması gereken kitaplar ve okuduğum kitaplar hakkında yorumlarımı yazacağım. O zaman başlayalım !





Herkes Wattpad sitesini biliyor değil mi ? Çünkü bu kitabımız o siteden. Kitabımızın adı ''Annemin Gelini Olur Musun ?'' Ben şahsen çok sıkı bir takipçisiyim yazarın. İlk olarak iki tane baş karakterimiz var. Aksen ve Yekta. İkisi de birbirinden tatlı karakterler. Hikaye Yekta'nın annesi Elçin Hanım'ın hep gelin istemesinden başlıyor. Hatta o kadar ki Elçin Teyze liste bile yapmış gelinin özelliklerini. Yekta da annesini kızdırmak için tam zıt özellikli kız arıyor. Ararken bir gün barda Aksen ile karşılaşmaları (spoiler vermek istemiyorum ^^) ve daha sonrasında gelişen olaylar. Daha açıklayıcı olsun isterseniz tanıtıma göz atalım bakalım.
(Hikayenin kapağı)


''Doğal bir güzelliği olmalı. Öyle boyama tahtası gibi bir kız değil.''''Saçları boyalı değil,kendi renginde olmalı.''''Sarışınlar aptaldır,beyaz tenli ve sarışın yerine esmer ve siyah saçlı tercih etmelisin. Belki kızıl olabilir.''''Ağır başlı hanımefendi biri olmalı. Öyle çok hoppa,çılgın kıpır kıpır değil. Bizi sosyeteye rezil etme.''''En önemlisi bakire olmalı.''
Evet bunlar Yekta Onat'ın annesi, Elçin Onat'ın gelini olacak kızın kişilik ve fiziksel özellikleri. Ölmeden önce oğlunu tarif ettiği şekildeki bir kızla evlendirmek istiyor.Fakat gel gelelim ki, Yekta Onat her gece farklı çıtırların tadına bakmak yerine evlenip de tek bir kişiye bağlı olmayı en az önündeki 5 yıl daha düşünmüyor. 
Ve bir gün bir kız ile karşılaşıyor.
Annesinin düşüncelerinin tam zıttı bir kız ile. Birden aklına gelen bir plan ile ona bir teklifte bulunuyor.
''Annemin gelini olmaya ne dersin ?''



Hikaye son gaz devam ediyor ayrıca Youtube tanıtım videosu da var. İsterseniz buyurun izleyelim. 




Okumak isterseniz bence okumalısınız ! :) 

                                                                 İyi Günler ! :) 

1 yorum:

Satürnlu Okuyucu dedi ki...

ve martta kitap olarak çıkacak

Yorum Gönder

 

Mss. Koala'nın Blogu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review